Oostende haalt Brimah, rasechte rebounder met NBA-ervaring, naar België

  Amida Brimah.

  Met 2,08 meter kan Amida Brimah zich alvast meten met de torenhoge ambities van basketbalclub Oostende, zijn nieuwe ploeg. De Ghanese center met NBA-ervaring speelt momenteel de play-offs in Puerto Rico, maar komt eind deze maand over naar ons land.

  Het is geen geheim dat landskampioen Oostende ambitieuze plannen heeft in de BNXT en de Champions League. De club heeft die ambities vandaag kracht bijgezet met een spraakmakende transfer.

   

  Amida Brimah komt de Oostendse club over een maand vervoegen. De 27-jarige center heeft al wat NBA-ervaring (5 officiële wedstrijden) bij de Indiana Pacers achter de kiezen. Momenteel speelt hij nog de finale van de play-offs in Puerto Rico.

   

  Oostende staat momenteel bovenaan het klassement van de BNXT League met een perfect record van acht overwinningen in evenveel wedstrijden.

  Lees ook: