Ga naar de inhoud

Ontgoochelde Wesley Hoedt: "Wat Gent hier kwam doen, had niks met voetbal te maken"

Wesley Hoedt was "zwaar teleurgesteld" na draw tegen Gent.

Anderlecht raakte gisteren niet voorbij KAA Gent en dat lag vooral bij Wesley Hoedt zwaar op de maag. "Ik denk dat er maar 1 ploeg kwam om te voetballen", zei de verdediger van Anderlecht na de 1-1.

De frustratie zat diep bij Wesley Hoedt na het 1-1-gelijkspel tegen Gent. "Ik ben zwaar teleurgesteld en dat is een understatement." De Nederlandse verdediger stelde zichzelf vragen bij de aanpak van de bezoekers. 

 

"Ik denk dat er maar 1 ploeg kwam om te voetballen en wat die andere ploeg hier kwam doen, geen idee. Je hebt na de rust gezien wat Gent hier kwam doen en dat had helemaal niets met voetbal te maken."

 

Toch stak Hoedt de hand ook in eigen boezem. "We moeten ook naar onszelf kijken. We domineren, maar hebben geen angel om de tegenstander pijn te doen. We hadden wel controle, maar je had niet het idee dat we ze pijn gingen doen."

Ik ken Wesley van bij Antwerp en hij zegt maar wat. Ik kan begrijpen dat hij gefrustreerd is.

Sinan Bolat

Toen Sinan Bolat bij Eleven Sports geconfronteerd werd met de woorden van Hoedt, moest hij glimlachen. "Ik ken Wesley van bij Antwerp en hij zegt maar wat", lachte de doelman van Gent. 

 

"Ik kan begrijpen dat hij gefrustreerd is dat ze de 3 punten niet gepakt hebben. Maar als Anderlecht 0-1 voorkomt in Gent, dan denk ik dat we hetzelfde verhaal zien."

 

Hein Vanhaezebrouck zag wel dat zijn ploeg te veel achteruit kroop. "We zijn met te veel respect het veld opgekomen en hebben te weinig druk vooruit gezet. Daar houd ik niet van, van spelers die met schrik het veld op komen."