Fanny Lecluyse en Victor Campenaerts zetten punt achter relatie

  Victor Campenaerts en Fanny Lecluyse 2 jaar geleden.

  Wielrenner Victor Campenaerts en zwemster Fanny Lecluyse vormen niet langer een koppel. Na 3 jaar zette het paar een punt achter hun relatie. "Victor en ik zijn uit elkaar", bevestigde Lecluyse in de krant.

  Sinds eind 2018 vormden Fanny Lecluyse en Victor Campenaerts een van bekendste sportkoppels in Vlaanderen. Ze deelden elkaars successen en teleurstellingen in de sport.

  Eind juli zou het koppel uit elkaar gegaan zijn. Rond diezelfde periode behaalde Lecluyse ook de finale op de 200 meter schoolslag in Tokio.

   

  "Over het waarom van de breuk wil ik niet uitweiden", vertelt Lecluyse in de Krant van West-Vlaanderen. "Ik kan alleen zeggen dat het onverwacht kwam en dat ik er tijdens de Spelen absoluut niet mee in mijn hoofd zat. Maar uiteraard heeft dit wel invloed op mijn plannen voor de komende maanden en jaren."

  "Als het niets was geworden op de Spelen, was ik gestopt. We zouden in december misschien zelfs aan kinderen beginnen", aldus Lecluyse.

  "In december is er nog het WK korte baan in Abu Dhabi. Daar zwem ik voor het eerst de 100 meter wisselslag. Dat nieuwe heb ik nu nodig, om mijn gedachten te kunnen verzetten", besluit Lecluyse.