Stoppen slaan door bij Yannick Carrasco in oefenmatch tegen Feyenoord

  Carrasco grijpt Kökçu naar de keel.

  Een oefenmatch van Atletico Madrid in de Rotterdamse Kuip is een pijnlijke namiddag geworden. Pijnlijk voor de hals van Feyenoord-speler Kökçu en pijnlijk voor het imago van Yannick Carrasco. De Rode Duivel werd voor de rust van het veld gestuurd met een rode kaart.

  De oefenmatch tussen Feyenoord en Atletico was ongeveer 40 minuten bezig toen de poppen aan het dansen gingen. Bij een op het eerste gezicht vrij onschuldig contact tussen Malacia en Carrasco, liet de Rode Duivel blijken dat hij niet blij was met het gedrag van de Feyenoord-speler.

   

  Toen Kökçu zich kwam moeien, greep Carrasco hem naar de keel. De bloedsporen op de hals van de Turk lieten weinig aan de verbeelding over. Carrasco kon met heel veel moeite pas gekalmeerd worden. Trainer Diego Simeone moest er uiteindelijk bij gehaald worden. 

   

  Carrasco kreeg een logische rode kaart. En daarmee was de kous niet af. Feyenoord scoorde in de 93e minuut de beslissende 2-1. Daar kon Simeone niet mee lachen. Hij gaf zijn "collega" Arne Slot een stevige duw na de match.

   

  "Als er iets is dat we van Atletico kunnen leren, dan is het dat ze nooit willen verliezen", kon Slot het incident na de match relativeren.