Toeval? Vakantiekiekje van Neymar met Messi voedt PSG-geruchten

  Lionel Messi bracht zijn vakantie door met 4 PSG-sterren. Toeval?

  Messi moet op zoek naar een nieuwe club na zijn afscheid van Barcelona. Dat PSG-ster Neymar uitgerekend één dag geleden een vakantiefoto met de Argentijn op Instagram plaatste, lijkt plots wel heel toevallig.

  Dat PSG maar al te graag Lionel Messi zou toevoegen aan zijn sterrenelftal, is al lang geen geheim meer. Het Franse voetbalblad France Football beeldde Messi begin dit jaar nog af in het shirt van PSG.

   

  Met Neymar heeft hij er een ex-ploegmaat van Barcelona rondlopen en ook heel wat landgenoten vertoeven in Parijs. Met Angel Di Maria en Leandro Paredes veroverde hij vorige maand nog de Copa America.

   

  Bovendien is er ook nog een link met coach Mauricio Pochettino, ook een Argentijn. Net zoals Messi is hij zijn carrière begonnen bij Newell's Old Boys. Dat schept een band.

   

  Dat Neymar gisteren nog een vakantiefoto op Instagram plaatste met PSG-ploegmaats Di Maria, Paredes, Verratti én Lionel Messi, voedt de Parijse geruchten nog wat meer.

  Neymar gooit olie op het vuur

  Ook het Braziliaanse medium TNT speculeert op Instagram of Messi en Neymar verenigd worden bij PSG. En niemand minder dan Neymar zelf kan de foto wel appreciëren.