3e voorronde Conference League: Anderlecht naar Albanië, Letland voor Gent

  Gent en Anderlecht krijgen avontuurlijke tegenstanders voorgeschoteld.

  Anderlecht en KAA Gent kennen hun tegenstander in de 3e voorronde van de Conference League. Paars-wit speelt tegen het Albanese KF Laçi, terwijl de manschappen van Hein Vanhaezebrouck het Letse Rigas FS in de ogen kijken.

  Ondanks de 2-0-nederlaag tegen Valerenga stootte KAA Gent vanavond toch door naar de 3e voorronde van de Conference League. In de volgende ronde ontmoeten de Buffalo's Rigas FS, dat het Hongaarse Puskas Akademija uitschakelde. 

   

  Na een afwezigheid van bijna 3 jaar op het Europese toneel begint Anderlecht aan zijn campagne tegen KF Laçi. De Albanezen kwalificeerden zich verrassend ten koste van het Roemeense Universitatea Craiova.

   

  Zowel Anderlecht als Gent spelen volgende week donderdag eerst op verplaatsing. Een week later volgt de terugwedstrijd.

  Lees ook: