VIDEO: Spelers Boca Juniors gooien hekken in het rond na uitschakeling

  De spelers van de Boca Juniors hebben de uitschakeling in de Copa Libertadores moeilijk verteerd. Atletico Mineiro was in de 1/8e finales beter na strafschoppen, waarna onwaarschijnlijke rellen ontstonden in de catacomben.

  De Copa Libertadores is voor Zuid-Amerika wat de Champions League is voor Europa. Met Atletico Mineiro-Boca Juniors kregen we bovendien een strijd tussen de klassieke voetballanden Brazilië en Argentinië. Al namen de spelers van Boca die strijd wel heel letterlijk.

   

  Zowel de heen- als de terugmatch was op 0-0 geëindigd, waardoor er strafschoppen getrapt moesten worden. Ondanks een misser van Hulk bij Atletico Mineiro wonnen de Brazilianen het pleit toch, met 3-1.

   

  Na de wedstrijd gingen de poppen aan het dansen. Een afgekeurde goal in de 2e helft zinderde blijkbaar nog na. De spelers van de Boca Juniors, met daarbij ex-Manchester United-speler Rojo, vierden hun frustraties bot op alles wat ze konden vinden in de catacomben: hekken, vuilnisbakken, brandblussers,...

   

  Uiteindelijk moesten de ordetroepen het traangas bovenhalen om de spelers van de bezoekende ploeg weg te jagen. 8 leden van de Boca Juniors, met daarbij spelers en staf, zouden opgepakt zijn.