Zinho Vanheusden officieel voorgesteld bij Genoa: "Een immense eer"

  Zinho Vanheusden poseert trots in de outfit van Genoa.

  Het hing al enkele dagen in de lucht en is nu ook officieel: Inter verhuurt Zinho Vanheusden (21) het komende seizoen aan Genoa. De verdediger verliet recent Standard voor een nieuw Italiaans avontuur.

  "Ik ben blij om aan dit nieuwe avontuur te starten bij de oudste club van Italië. Het is een eer om dit shirt te dragen en zal mijn best doen voor deze kleuren."

   

  Met die woorden kondigt Zinho Vanheusden zijn komst bij Genoa aan. De verdediger wordt het komende seizoen door Inter uitgeleend aan de traditieclub.

  Inter kocht zijn ex-speler vorig week - zoals beloofd - terug van Standard voor naar verluidt 16 miljoen euro. Die geldinjectie is zeer welgekomen voor de Rouches, die financieel in zware papieren zitten. Sportief was het vertrek van aanvoerder Vanheusden wel een enorm verlies.