Julie Allemand en Emma Meesseman schitteren in het Team van het Toernooi

  Julie Allemand en Emma Meesseman worden beloond voor een sterk EK.

  Na de collectieve bronzen beloning mogen Julie Allemand en Emma Meesseman nog heuglijk nieuws in ontvangst nemen. Het duo van de Belgian Cats is opgenomen in het Team van het Toernooi. De Servische Sonia Vasic werd verkozen tot speelster van het EK.

  België levert 2 speelsters af voor het 5-koppige Team van het Toernooi. Voor het eerst is er een plekje voor Julie Allemand. Emma Meesseman krijgt de erkenning al voor de 4e keer, net als op het WK van 2018 en de EK's van 2017 en 2019.

   

  Het Team van het Toernooi wordt vervolledigd door de Française Ende Miyem en de Bosnische Jonquel Jones. Sonia Vasic, killer van de Belgian Cats in de halve finale, is verkozen tot speelster van het toernooi. De Servische scoorde 12 punten en gaf 6 assists in de gewonnen finale tegen Frankrijk.

  De 5 grootste sterren, waaronder 2 Cats:

  Lees ook: