Simone Inzaghi is de komende 2 jaar de baas van Romelu Lukaku bij Inter

  Inter heeft zijn opvolger voor Antonio Conte te pakken. Simone Inzaghi krijgt het stuur bij de Italiaanse kampioen de komende twee jaar in handen.

  Simone Inzaghi is de jongere broer van Filippo Inzaghi, als spits actief bij Milan. Hij nam vorige week afscheid van Lazio, waar hij zowel als speler als als trainer zijn strepen verdiende.

   

  Al snel werd Simone Inzaghi's naam aan Inter gelinkt, dat Antonio Conte een dag eerder had zien vertrekken. Conte had zijn contract laten ontbinden, omdat hij niet kon leven met de financiële situatie van de club. 

   

  Vandaag heeft Inter bekendgemaakt dat de 45-jarige Inzaghi de volgende twee jaar coach van de club is. Hij zal Romelu Lukaku onder zijn hoede krijgen, die gisteren liet weten dat hij ook volgend seizoen het blauw-zwarte shirt zal dragen.