Eden Hazard sukkelt nog met dijbeen: "Maar ik zal klaar zijn voor 1e EK-match"

  Rode Duivel Eden Hazard maakte vandaag tijd voor een eerste perspraatje. "Ik ben natuurlijk niet 100 procent in orde, mentaal ben ik wel goed. Ik zal proberen in vorm te zijn voor de 1e match", zegt de Real-speler.

  De voorbereiding van Eden Hazard op het EK verliep voorlopig allesbehalve vlekkeloos. De Rode Duivel speelde dit seizoen nauwelijks bij Real door blessureleed.

   

  "Het was inderdaad een lastig jaar", zegt Hazard. "Maar ik ben altijd gelukkig om weer terug te keren naar de spelersgroep van de Rode Duivels."

   

  Zal Hazard wel fit genoeg zijn voor het EK? "Ik ben natuurlijk niet 100 procent. Ik heb nog altijd wat last van mijn dijbeen. Nu kan ik het wel nog een weekje rustig aan doen."

   

  "Ik zal proberen in vorm te zijn voor de 1e match. Ik denk wel dat ik klaar zal zijn tegen dat het EK begint. Mentaal ben ik in elk geval goed."

  Ik heb vooral matchritme nodig

  Eden Hazard

  Hazard hunkert naar wedstrijden. "Door de coronabreak en de vele blessures heb ik het voorbije anderhalf jaar geen wedstrijdritme kunnen opbouwen."

   

  "Ik voel dat ik stilaan weer in de buurt kom van mijn beste niveau, maar ik heb nu dus vooral matchen nodig."

  "Ik zie mezelf Real niet verlaten volgend seizoen"

  Er rezen de voorbije weken vragen over de toekomst van Hazard bij Real Madrid. Zelf wuift hij de twijfels  weg. 

   

  "Ik heb nog een contract van 3 jaar bij Real. Ik hou van de club en de spelers. Ik zie mezelf Real zeker niet verlaten volgend seizoen."

   

  Het vertrek van coach Zinedine Zidane is een ontgoocheling extra voor Hazard. "Ik ben gefrustreerd dat ik hem niet heb kunnen bieden wat ik allemaal in me heb."

   

  "Zidane weet dat ik hem hoog inschat zowel qua speler als trainer. Ik wil hem bedanken voor de voorbije 2 jaren."