Messi past voor Eibar, heeft hij zijn laatste wedstrijd gespeeld voor Barça?

  Het contract van Messi loopt deze zomer af in Barcelona.

  Lionel Messi zal niet in actie komen op de slotspeeldag tegen Eibar. Dat maakte zijn club FC Barcelona op Twitter bekend. Heeft hij zijn laatste wedstrijd zo al gespeeld voor Barcelona?

  Blijft Lionel Messi bij FC Barcelona? Dat is de vraag die menig voetbalsupporter zich stelt. De Argentijn is deze zomer einde contract en tekende nog geen nieuwe verbintenis bij de Catalaanse topclub.

   

  Messi laat nu de laatste wedstrijd van het seizoen tegen rode lantaarn Eibar aan zich voorbij gaan. De Argentijn wil fit zijn voor de Copa América, die volgende maand van start gaat, en neemt daarvoor dus wat extra rust. Het kan dus zomaar zijn dat Messi zijn laatste wedstrijd voor Barcelona al gespeeld heeft. 

   

  De Argentijnse superster was dit seizoen weer van goudwaarde voor de Catalanen. Messi maakt in 35 wedstrijden 30 doelpunten en gaf 9 assists. 

   

  Desondanks is Barcelona is uitgeteld voor de titel en de tweede plaats. Barça heeft nog één puntje nodig om de derde plek veilig te stellen. Daarvoor rekent het dus niet meer op Messi.

   

  Voor Barcelona staat er zaterdag dus nog wel iets op het spel tegen Eibar. Voor de thuisploeg niet: Eibar is al zeker van de degradatie.

  Lees ook: