Genk bouwt aan toekomst en geeft 2 jeugdspelers een profcontract

  Faissal Al Mazyani en Deniz Arabaci tekenden hun profcontract bij Genk.

  Niet alleen Anderlecht bouwt aan een nieuwe generatie voetballers, ook Genk investeert in de toekomst. Faissal Al Mazyani (16) en Deniz Arabaci (18) hebben hun eerste profcontract voor 3 jaar ondertekend, Lucas Beerten (18) verlengde zijn overeenkomst.

  Op de website laat Genk ons kennismaken met de 2 kersverse profvoetballers. "Faissal is een creatieve centrale middenvelder. Hij kwam 6 jaar geleden over van Waasland-Beveren", klinkt het vanuit Limburg.

   

  "Deniz speelde tot 2018 bij Lommel en is een linksvoetige aanvaller uit Helchteren. Voor allebei is het hun eerste profcontract."

   

  Een 3e jeugdproduct heeft bijgetekend. "Lucas tekende in september 2018 al een eerste overeenkomst en is nu bezig aan zijn 11e jaar bij de club." Lucas Beerten moet binnenkort de centrale defensie van Genk versterken.