Kies zelf de naam voor de nieuwe Belgisch-Nederlandse basketbalcompetitie

  Charleroi-Groningen: dat duel zien we volgend seizoen ook terug in de BeNe League.

  Basketbalfans mogen zelf de naam kiezen voor de BeNe League, de nieuwe Belgisch-Nederlandse competitie die vanaf volgend seizoen van start gaat. Op een website kunnen de fans hun eigen suggestie doen en daar is ook een mooie prijs aan verbonden.

  Vanaf september gaan het Belgische en Nederlandse basketbal samen een nieuw tijdperk in met de BeNe League. Maar dat zal niet onder die naam zijn, want de Belgische en Nederlandse federatie zijn nog op zoek naar een originele naam voor de nieuwe competitie.

   

  Op de website www.nameourleague.com kunnen fans hun eigen suggesties doen. Voor de winnaar hangt er een mooie beloning aan vast, want er staat een trip naar de NBA op het spel.

   

  Klik hier om naar de website te gaan en laat weten hoe de BeNe League volgens jou moet gaan heten.