Belgian Lion Boukichou blijft tot einde van seizoen bij Gravelines-Duinkerke

    Boukichou (archief)

    Belgian Lion Khalid Boukichou heeft zijn contract bij Gravelines-Duinkerke tot aan het einde van het seizoen verlengd. De 28-jarige Belg werd eind november opgevist door de Franse club als medical joker. Zijn coach in Frankrijk is Serge Crevecoeur.

    Khalid Boukichou zat zonder club sinds zijn contract bij Spirou Charleroi in oktober 2020 werd verbroken. Uiteindelijk bood Gravelines-Duinkerke de Belgian Lion een uitweg. De club trommelde Boukichou enkele maanden geleden op om de geblesseerde Itay Segev te vervangen.   

     

    Boukichou is bij de Franse eersteklasser herenigd met de Brusselse coach Serge Crevecoeur, met wie hij in 2017 al eens samenwerkte bij Elan Béarnais Pau-Lacq-Orthez.