Crevecoeur haalt Belgian Lion Khalid Boukichou (even) naar Frankrijk

  Khalid Boukichou is door Gravelines-Dunkerque als medical joker opgevist om de blessure van de Israëliër Segev op te vangen.

  Khalid Boukichou was de laatste jaren een vaste waarde in onze competitie, eerst bij Oostende en recentelijk bij Charleroi. Maar daar werd hij vorige maand koud aan de deur gezet. Sindsdien moet de 28-jarige center zelf zijn conditie zien te onderhouden.

   

  Met Gravelines-Dunkerque heeft Boukichou alvast een voorlopige oplossing gevonden voor zijn probleem, minstens tot 15 januari. De ploeg van de Belgische coach Serge Crevecoeur - die vooral succesvol was bij Brussels - had snel een vervanger nodig vanwege de blessure van de Israëliër Itay Segev.

   

  Boukichou is geen onbekende van de Franse competitie. Hij speelde de afgelopen jaren ook al bij Pau, Chalon en Nancy.