Lewis Hamilton keert terug naar Formule 1 in wel zeer opvallende outfit

  Zwart en wit, de opvallende outfit van Hamilton.

  Lewis Hamilton kruipt dit weekend opnieuw zelf achter het F1-stuur. Na zijn coronabesmetting miste hij de vorige race, maar in Abu Dhabi is de zevenvoudige wereldkampioen terug. Bij zijn aankomst viel vooral zijn opvallende outfitkeuze op. 

  Een positieve coronatest zorgde er vorige week voor dat Hamilton voor het eerst sinds zijn debuut in de Formule 1 (in 2007) een wedstrijd moest missen. De Brit gaf aan dat zijn besmetting voor een zeer moeilijke week had gezorgd, maar dat lijkt nu volledig voorbij. 

   

  Bij zijn aankomst op het circuit van Yas Marina liet de wereldkampioen zich gewillig fotograferen in een wel zeer opvallende zwart-witte outfit, inclusief mondmasker en bijpassend hoedje. 

   

  Hamilton is al zeker van de wereldtitel. In Abu Dhabi kan hij op zoek gaan naar zijn 12e overwinning van het seizoen. Op dat circuit won de Brit al 5 keer.

  Meer foto's van Hamiltons rentree:

  Zijn hondje Roscoe arriveert ook in zwart-witte leiband

  Rallyicoon Loeb gaat voor Hamilton racen

  Hamilton liet zich ook nog op een andere manier opmerken. Zo werd vandaag bekendgemaakt dat negenvoudig wereldkampioen rally Sébastien Loeb volgend jaar te zien zal zijn als rijder van het Extreme E-team X44, dat eigendom is van Hamilton. 

   

  De Extreme E is een klasse van elektrische SUV's die met races in afgelegen natuurgebieden aandacht wil vragen voor het klimaatprobleem. Er staan voor 2021 vijf rondes op de kalender. Die zullen plaatsvinden in Saoedi-Arabië, Senegal, Groenland, Brazilië en Argentinië. 


  Loeb zal er een rijderskoppel vormen met de Spaanse Cristina Gutierrez. Hamilton reageert alvast opgetogen op het nieuws. “Cristina is een opkomend talent met een veelbelovende toekomst, Sébastien bewonder ik al vele jaren. Ik ben trots dat ik dit koppel aan boord heb."