Hij is terug: Lewis Hamilton kan laatste race van het seizoen rijden

    Lewis Hamilton zal blij zijn dat hij opnieuw kan racen.

    Opluchting voor Lewis Hamilton. De 7-voudige wereldkampioen zal dit weekend opnieuw in zijn Mercedes kunnen kruipen voor de laatste race van het seizoen. Door een coronabesmetting moest Hamilton vorige week nog toekijken hoe George Russell het in zijn wagen deed. 

    In Abu Dhabi wordt dit weekend de allerlaatste race van dit Formule 1-seizoen gereden en wereldkampioen Lewis Hamilton kan er weer bij zijn. Hij heeft een aantal negatieve coronatesten afgelegd en kan dus opnieuw zelf in zijn Mercedes rijden.

     

    Vorige week moest de Brit nog afzeggen voor de Grote Prijs in Bahrein. De 7-voudige wereldkampioen werd toen vervangen door zijn jonge landgenoot George Russell. Die reed toen - na bandenpech - naar een 9e plaats. Russell zit dit weekend weer in zijn vertrouwde Williams.