Kim Meylemans moet tevreden zijn met 17e plek in WB skeleton

  Kim Meylemans eindigt als 17e in de Wereldbeker van Innsbruck.

  Kim Meylemans heeft niet kunnen aanknopen met de goede resultaten van de voorbije weken.  In de WB van Innsbruck (Oostenrijk) eindigde ze als 17e. De voorbije weken daalde ze nog af naar een 5e en 6e plek. 

  De weersomstandigheden bezorgden de deelnemers en organsatie flink wat kopzorgen. Uiteindelijk moest de 1e manche dan ook geschrapt worden waardoor de 2e doorslaggevend was. Daarin eindigde Kim Meylemans als 17e.

   

  De overwinning ging naar de Russin Jelena Nikitina (53"74) voor de Nederlandse Kimberley Bos (54"02). De Duitse Tina Hermann en Oostenrijkse Janine Flock (54"19) eindigden allebei op de 3e plek. Meylemans liet een tijd van 55"08 optekenen.

   

  Op 18 december volgt een nieuwe manche die opnieuw zal plaatsvinden in Innsbruck. 

  De beelden van de wedstrijd: