VIDEO: Kim Meylemans opent wereldbeker skeleton met knappe 5e plaats

  Kim Meylemans.

  Kim Meylemans heeft een goede start gemaakt in de wereldbeker skeleton. Onze 24-jarige landgenote daalde in Sigulda, in Letland, pijlsnel naar de 5e plaats.

  De zege ging naar de Oostenrijkse Janine Flock (1'43"85), met een pisterecord (51"49) in de 1e run. Ze haalde het van de Nederlandse Kimberley Bos (1'44"68), de Letse Endija Terauda (1'45"25) en de Tsjechische Anna Fernstaedt (1'45"26).

   

  Meylemans liet 1'45"35 noteren en kwam daarmee op plaats 5 terecht, op slechts 10 honderdsten van het podium. Ze eindigde 7e en 5e in de runs.

   

  De eerstvolgende WB-manche van het seizoen wordt op 27 november gehouden, eveneens in Sigulda. De wedstrijden worden momenteel achter gesloten deuren gehouden en de atletes moeten een negatieve coronatest kunnen voorleggen.

  De beelden van de 2 runs: