Carrasco onzeker voor cruciaal Champions League-duel door knieblessure

  Carrasco (rechts) blesseerde zich eerder deze week tijdens de wedstrijd tegen Bayern München.

  Yannick Carrasco ontbrak vandaag op training bij Atletico Madrid en zal ook dit weekend niet in actie komen door een knieblessure. Of hij tegen volgende week wel fit geraakt voor de Champions League, is nog onduidelijk. 

  De Rode Duivel liep dinsdag in het Champions League-duel tegen Bayern München (1-1) een blessure op aan zijn knie. De medische staf geeft aan te willen wachten op de resultaten van de behandeling. 

   

  De wedstrijd van komend weekend, thuis tegen Valladolid, komt zo te vroeg voor de Rode Duivel. Bij Atletico hopen ze allicht dat Carrasco tegen volgende woensdag wel opnieuw speelklaar is. 

   

  Dan wacht voor de Madrilenen de cruciale confrontatie in en tegen Salzburg.  Bij verlies eindigt het Champions League-avontuur van Atletico al in de eerste ronde.

   

  Carrasco, die in september (na een eerdere uitleenbeurt) officieel werd overgenomen van zijn vorige club in China, is aan een sterk seizoen bezig bij Atletico. Twee weken geleden besliste hij nog de topper tegen Barcelona (1-0) met de enige goal van de wedstrijd.