Voetbal Vlaanderen wil amateurcompetities in februari hervatten

  Voetbal Vlaanderen heeft een plan op tafel liggen om vanaf 15 januari de trainingen te kunnen hervatten in de verschillenge lagere divisies en jeugdelftallen. Vanaf februari zouden de competities zich dan weer op gang kunnen trekken.

  Voetbal Vlaanderen had lange tijd gehoopt om begin januari de draad weer te kunnen opnemen, "maar het is inmiddels duidelijk dat dat vervalt. Daarom is de nieuwe kalender per 1 december ook niet meer officieel gepubliceerd."

   

  "We werken momenteel aan een oplossing op basis van de mogelijke hervatting van de trainingen vanaf 15 januari 2021, waarna competities mogelijk in de loop van februari 2021 kunnen hervatten", geeft Voetbal Vlaanderen mee.

   

  Vandaag geldt door het coronavirus een verbod op georganiseerd sporten behalve voor kinderen tot 13 jaar. Voor personen boven 13 jaar zijn trainingen met maximum vier personen toegestaan.