Ga naar de inhoud

Opnieuw uitstel in 1B na 7 coronagevallen bij Deinze

De inhaalmatch tussen Westerlo en Deinze zal maandag niet kunnen doorgaan.

Het coronavirus blijft de kalendermakers van het profvoetbal in ons land overuren bezorgen. Bij Deinze - de derde in de stand - hebben 15 personen positief getest, waardoor de inhaalmatch van maandag tegen Westerlo niet kan doorgaan. Ook RWDM-Lierse in 1B werd al uitgesteld en ook in 1A sneuvelden er al 3 matchen.

 "De wedstrijd KVC Westerlo - KMSK Deinze van komende maandag 26 oktober uit de 1B Pro League is door de kalendermanager uitgesteld. Dit gebeurde na een aanvraag van KMSK Deinze nadat meer dan 7 A-kernspelers positief testten op Covid-19", laat de Pro League zaterdag weten.

 

"Conform het Covid-19 Protocol en het Bondsreglement diende de club een aanvraag in, waarna de kalendermanager besloot de wedstrijd uit te stellen. De nieuwe datum wordt later gecommuniceerd."

 

Vrijdag werd in 1B ook al RWDM - Lierse Kempenzonen uitgesteld op vraag van RWDM. In de hoogste klasse gaan deze speeldag drie matchen niet door: Charleroi - Waasland-Beveren, Cercle Brugge -Moeskroen en Eupen - KV Mechelen. 

 

Deinze en Westerlo speeldag vrijdag al een eerste keer tegen elkaar. In Deinze werd het 2-2 voor een duel van speeldag acht. De match van maandag was een inhaalpartij

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Twitter). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Twitter). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.