Claudia Lai, Mevrouw Nainggolan, viert haar overwinning op kanker

    Claudia Lai, mevrouw Radja Nainggolan, heeft op Instagram iedereen bedankt die haar het voorbije jaar gesteund heeft in haar strijd tegen kanker. Met de hashtag #kankeroverlever lijkt ze te insinueren dat ze de ziekte helemaal overwonnen heeft.

    "Danku, danku, danku aan iedereen die mij in dit vreselijke jaar gesteund heeft", zo begint het bericht van Claudia Lai op Instagram. Afsluiten doet ze met een aantal hashtags waaronder #fuckcancer en #cancersurvivor. 

     

    Bij Lai werd in mei vorig jaar borstkanker vastgesteld. Er volgde een ingreep en chemotherapie. Haar herstel werd net zoals dat van zoveel andere zieke mensen bemoeilijk door de zware tol die het coronavirus eiste in Italië. Vooral tijdens de bijzonder zware eerste piek.