Kylian Mbappé stapt met ploegmaats op CL-vliegtuig naar Lissabon

  Is Mbappé sneller weer fit dan verwacht?

  Kylian Mbappé maakt deel uit van de selectie van Paris Saint-Germain die naar Portugal vertrekt voor het vervolg van de Champions League. De aanvaller viel ruim twee weken geleden in de finale van de Franse beker geblesseerd uit. PSG speelt woensdag al tegen Atalanta.

  Mbappé kreeg in de match tegen Saint-Etienne een harde schop van Loïc Perrin. Paris Saint-Germain dacht eerst dat Mbappé zeker drie weken nodig zou hebben om te herstellen, maar het lijkt sneller te gaan dan gedacht.

   

  Hij stapte vanochtend mee op het vliegtuig. Of Timothy Castagne hem ook woensdag al op het veld zal tegenkomen, is nog niet zeker. Mogelijk gokt PSG al op de volgende ronde.

   

  Wie niet van de partij is in Lissabon is Rode Duivel Thomas Meunier. De rechtsachter weigerde zijn aflopende contract met twee maanden te verlengen om de eindfase van het kampioenenbal nog mee te maken.

  De supporters kwamen de spelers uitwuiven aan de luchthaven