12.500 Antwerp-abonnementen al de deur uit: "Bijna iedereen heeft verlengd"

  Ondanks de onduidelijkheid rond het aantal fans dat volgend voetbalseizoen in een stadion zal mogen zitten, hebben de Antwerp-supporters massaal hun abonnement verlengd. Ook de businessplaatsen blijven in trek. De kaap van 12.500 abonnementen is gerond.

  In februari liet Antwerp weten dat enkel bestaande abonnees hun seizoenskaart konden verlengen. De staantribune wordt omgevormd naar een zittribune voor de Europese wedstrijden. Zo kunnen huidige abonnees de Europese thuiswedstrijden bijwonen. In totaal verlengden 9.500 supporters hun abonnement, bevestigt Antwerp.

   

  "Zo goed als elke Antwerp-supporter heeft zijn abonnement voor het seizoen 2020-21 verlengd." Hierdoor kan de club op wedstrijdbasis een 1.000-tal tickets verkopen. 

   

  Ook quasi alle partners hebben hun seats verlengd en verschillende nieuwe partners zijn toegetreden. Dit resulteert in 3.000 verkochte business seats. Er zijn nog een kleine 1.000 seats beschikbaar, waarbij een loge.   

   

  "De club hoopt, samen met alle voetballiefhebbers, om snel onze supporters op een veilige en goed georganiseerde manier op de Bosuil te ontvangen."