Eden Hazard speelt eerste wedstrijd(je) sinds 22 februari

  Eden Hazard met de bal aan zijn voet.

  Eden Hazard is terug.  Onze landgenoot heeft zaterdagavond voor het eerst een "wedstrijd" gespeeld sinds hij in februari uitviel met een blessure.

  Hazard hinkte op 22 februari naar de kant toen hij met Real op bezoek was bij Levante. Een enkelblessure speelde hem parten en op 5 maart werd de dribbelkont in Dallas (VS) geopereerd.

   

  Tijdens de verplichte coronapauze volgde Hazard een individueel programma. Bij de start van de groepstrainingen begin juni kon hij meteen aanhaken. Uiteindelijk miste Hazard de voorbije drie maanden nauwelijks wedstrijden.

   

  Gisteren organiseerde trainer Zinédine Zidane op het oefencomplex van de Madrilenen een volwaardig oefenduel met de selectie: 11 tegen 11. 

   

  Zidane kon rekenen op een nagenoeg volledig fitte selectie. Enkel de lichtgeblesseerde Gareth Bale en de langdurig geblesseerde Luka Jovic waren afwezig.

   

  Het witte team, met Hazard en Thibaut Courtois in de gelederen, rijfde de overwinning binnen.

  Volgende week weer bittere ernst

  Volgende week zondag start La Liga weer op. Real Madrid begint eraan met een thuismatch tegen Eibar. De Koninklijke staat nog steeds 2e, op 2 punten van koploper Barcelona.

  Beelden van het partijtje:

  Tweets over de oefenwedstrijd: