Raman beleeft moeilijke tijden met Schalke 04: "Het is niet goed genoeg"

  Schalke 04 is weggezakt naar een teleurstellende 10e plaats in de Bundesliga. Sinds de herstart verloor de club van Benito Raman vier keer in vier matchen. "Het is momenteel niet goed genoeg", beseft Raman op de clubwebsite.

  Schalke 04 leed zondag tegen staartploeg Werder Bremen een 0-1-nederlaag. Voor het team uit Gelsenkirchen was het de elfde opeenvolgende competitiematch zonder zege. Ver beneden de verwachtingen.

   

  "Ik geloof dat we een oplossing zullen vinden", zegt Benito Raman op de teamwebsite. "De laatste weken waren heel zwaar. Op dit moment is het niet goed genoeg. Als ploeg maken we te veel fouten."

   

  Tegen Bremen viel Raman in aan de rust, maar de 0-1- achterstand kon hij niet uitvegen met een vijfde competitiegoal. "We werken elke dag heel hard. Op training gaat het goed, in wedstrijden al een tijdje niet meer. Elf wedstrijden is heel lang. Dat is niet de manier waarop Schalke zich wil tonen. Maar we zullen een oplossing vinden."

   

  De coronacrisis en het spelen zonder publiek wil Raman ook niet als excuus inroepen voor de slechte uitslagen. "Voor elke ploeg is het lastig zonder publiek te spelen. Dat mag niet de reden zijn. We moeten hard blijven werken, meer lopen en dan zal het tij keren."

   

  Het kanon van Raman zwijgt in de Bundesliga sinds half december, toen hij vier keer op rij scoorde.