Ondertussen in Wit-Rusland: Bate haalt Filipovic gratis op bij Lokeren

  In Wit-Rusland is de coronacrisis nog niet doorgedrongen tot het voetbal. De competitie is er deze week gewoon van start gegaan en er worden ook nog transfers gedaan. Topclub Bate Borisov plukte verdediger Jakov Filipovic gratis weg bij Lokeren.

  In Wit-Rusland waren vrijdag 70 besmettingen met het coronavirus bekend, maar dat weerhoudt het land niet om het competitievoetbal gewoon te laten doorgaan en transfers te doen.

   

  Bate Borisov heeft zaterdag de komst van Jakov Filipovic aangekondigd. De verdediger komt over van het noodlijdende Lokeren. Daar zou hij al een tijdje niet meer betaald zijn en daarom liet de club hem gratis vertrekken. 

   

  Filipovic arriveerde in de zomer van 2017 bij Lokeren. Hij groeide er uit tot een vaste waarde. Dit seizoen speelde hij 16 competitiematchen.