Spierblessure houdt Thibaut Courtois wellicht een poosje aan de kant

    Thibaut Courtois

    Na Eden Hazard ligt nu ook Thibaut Courtois in de lappenmand bij Real Madrid. De doelman heeft in de wedstrijd tegen Betis een scheurtje in zijn adductoren opgelopen.

    Na de wedstrijd tegen Betis waren er al onheilspellende berichten over Thibaut Courtois. Spaanse media hadden de doelman na de wedstrijd immers al mankend gespot in de mixed zone, waar journalisten en spelers elkaar kruisen.

     

    Real Madrid laat nu weten dat uit onderzoek gebleken is dat Courtois een scheurtje heeft in de adductoren van zijn linkerbeen, een blessure die de doelman wel eens enkele weken aan de kant zou kunnen houden. Wellicht mist hij zo onder meer de Champions League-clash met Manchester City. "Zijn situatie wordt opgevolgd", laat Real weten in een kort persbericht.