Zidane: "Voor Eden Hazard is dit een heel moeilijk moment"

  Zidane zal weer een tijdje niet kunnen rekenen op Hazard.

  Door een barst in zijn rechterenkel ligt Eden Hazard opnieuw een tijdje in de lappenmand bij Real Madrid. "Natuurlijk baalt Eden", zegt zijn coach Zinedine Zidane.

  Zidane: "Hopelijk is Hazard helemaal hersteld bij zijn terugkeer"

  Real Madrid ontvangt morgen Manchester City in de 1/8e finales van de Champions League. Maar dat zal zonder Eden Hazard zijn. De Rode Duivel viel afgelopen weekend tegen Levante uit en staat een poos aan de kant met een barst in zijn rechterenkel.

   

  "Natuurlijk baalt Eden", zegt Zidane. "Deze nieuwe blessure is niet alleen heel spijtig voor hem, maar voor heel de ploeg. We weten welke kwaliteiten hij heeft."

   

  "Of hij onder het mes moet of geopereerd had moeten worden bij zijn vorige blessure? Het is niet aan mij om daar uitspraken over te doen, daar hebben we specialisten voor."

   

  "Ik hoop alleen dat hij helemaal hersteld is wanneer hij terugkomt. Wanneer dat zal zijn kan ik nu niet zeggen."   

  "Het is morgen niet Guardiola tegen Zidane"

  De clash tussen Real en City wordt ook een strijd tussen beide coaches, Zidane en Guardiola. "Maar het is Real tegen City, niet Zidane tegen Guardiola", zegt de Fransman.

   

  "Het blijft gewoon een voetbalwedstrijd waar we heel veel zin in hebben. Ik noemde Guardiola eerder de beste trainer ter wereld, omdat hij dat bij elke club liet zien. Bij Barcelona, Bayern München en nu City."