Cristiano Ronaldo krijgt nieuwe auto en confetti cadeau voor zijn verjaardag

  Een nieuwe bolide en confetti voor Cristiano Ronaldo.

  Je wordt maar één keer 35. Cristiano Ronaldo heeft die mijlpaal gisteren bereikt en die verjaardag heeft de flamboyante Portugees niet zonder slag of stoot laten voorbijgaan. Vooral zijn vriendin liet het geld eens goed rollen.

  CR7 op restaurant

  Ronaldo vierde zijn verjaardag op locatie. In restaurant Casa Fiore in Turijn liet hij zich culinair verwennen en sloot hij de dis af met een heerlijk chocoladedessertje.

   

  Uiteraard konden de letters "CR7" niet ontbreken. Ronaldo poseerde maar wat graag met zijn 10 jaar jongere partner Georgina Rodriguez en één van zijn kinderen. 

   

  "Het is tijd om mijn verjaardag te vieren. Bedankt, liefje, voor deze sublieme verrassing", tikte Ronaldo bij de foto van het dessert.

   

  Ter info: donderdagochtend 7u had die foto al meer dan 8,1 miljoen vind-ik-leuks ontvangen.

  Klein cadeautje

  De intieme verjaardagsavond werd even onderbroken toen mevrouw Ronaldo haar man mee naar buiten troonde om hem zijn verjaardagscadeau te overhandigen: een zware, zwarte bolide met een rode strik errond.

   

  Enkele vrienden en vriendinnen van Ronaldo kwamen plots van achter een auto vandaan en feliciteerden de voetballer met een paar knuffels en smakkerds. Gevolgd door een klein confetti-festival.

   

  Intussen keek Georgina Rodriguez goedgemutst in de lens van de camera om te checken of het tafereel weldegelijk vastgelegd was op de gevoelige plaat.

  Eerst calorietjes verbranden

  Niet dat Ronaldo het er een hele dag eens goed van genomen heeft, want aan zijn verjaardagsfeestje ging nogal wat hard labeur vooraf.

   

  Zo postte de Portugees een filmpje op zijn Instagram-pagina waarin te zien is hoe hij zich afbeult tussen een aantal paaltjes, op training met Juventus.

   

  "Happy birthday to me", schreef Ronaldo bij het filmpje, gevolgd door enkele lachende gezichtjes.