Atletico's lappenmand zit overvol: ook Trippier valt een extra maand uit

    Kieran Trippier in de kleuren van Atlético

    De blessurecrisis in Atlético blijft maar aanhouden. De Madrilenen moeten ook Kieran Trippier nog enkele weken missen. De rechtsachter herstelt sinds midden januari van een liesblessure.

    De Engelsman, die vorige zomer overkwam van Tottenham, speelde zijn laatste wedstrijd op 12 januari en worstelde sindsdien met zijn lies. Na drie weken bleef een genezing uit waardoor beslist werd onder het mes te gaan. De operatie is probleemloos verlopen, Trippier kon meteen aan zijn revalidatie beginnen. 

     

    Zijn herstel duurt wel nog enkele weken waardoor hij met zekerheid het Champions League-duel tegen Liverpool mist op 18 februari. Dat is een serieuze domper voor Diego Simeone, die met Diego Costa, Joao Felix en Koke al heel wat sterkhouders moet missen. Ook Alvaro Morata viel dit weekend uit met een spierblessure. Simeone kan wel rekenen op Yannick Carrasco, die in de wintermercato terugkeerde naar Atletico Madrid.