Ga naar de inhoud

Spitsenprobleem voor Atletico: Morata vergezelt twee collega's in ziekenboeg

 ma 3 februari 2020 17:11
Morata gaat naar de kant tijdens Real Madrid - Atlético Madrid.

Een domper voor Atletico Madrid en coach Diego Simeone. De Spaanse topclub kan de komende weken geen beroep doen op Alvaro Morata. De aanvaller staat aan de kant met een spierblessure.

De 27-jarige Morata blesseerde zich afgelopen zaterdag tijdens de verloren stadsderby tegen Real Madrid (1-0). De Spanjaard moest kort na de rust naar de kant. Een onderzoek bracht aan het licht dat hij een spier in zijn rechterbeen heeft bezeerd.

 

Atletico heeft niet laten weten hoelang Morata buiten strijd zal zijn, maar voor trainer Diego Simeone is zijn blessure alvast een serieuze domper, want ook Diego Costa en Joao Felix liggen momenteel in de lappenmand.

 

Simeone kan wel opnieuw rekenen op Yannick Carrasco, die tijdens de wintermercato terugkeerde van het Chinese Dalian Yifang. De Rode Duivel mocht meteen invallen tegen Real, maar kon zich niet laten opmerken.

LaLiga EA Sports
Real Madrid
einde
1-0
Atlético Madrid