Vanaken kan ondanks gebarsten pols aantreden in bekerduel

  Hans Vanaken in actie tegen Antwerp

  Supporters van Club Brugge mogen op hun beide oren slapen: de draaischijf van blauw-zwart is speelklaar voor de halve finale van de Croky Cup tegen Essevee. "Hans heeft een barstje in zijn hand, maar de match tegen Zulte Waregem komt niet in gevaar."

  Vanaken liep de barstjes in zijn linkerhand op in de competitiewedstrijd tegen Antwerp. Bij een duel met Buta in de eerste helft kwam hij slecht neer.

   

  De tweevoudige Gouden Schoen speelde de wedstrijd uit met een brace en legde met zijn "twijfelgoal" de wedstrijd nog in een beslissende plooi

  Om te herstellen van de breukjes draagt de Brugse middenvelder een gipsverband. Vanaken zal in de terugwedstrijd nog volop aan de bak moeten, nadat Club niet verder geraakt was dan 1-1 in het Jan Breydelstadion.