Antwerp moet aanvoerder Haroun rest van 2019 missen met armbreuk

    Faris Haroun zal dit jaar niet meer in actie komen. De aanvoerder en middenvelder van Antwerp liep gisteren in de match tegen Eupen een breuk op in zijn arm, al speelde hij de wedstrijd wel uit. Na de match kwam het zware verdict: Haroun is een 4-tal weken out.

    Antwerp won een felbevochten match tegen Eupen met het kleinste verschil dankzij een vrijschopdoelpunt van Refaelov op het eind. Bij een duel had Haroun zijn arm bezeerd, maar hij wou op het veld blijven om de overwinning thuis te houden.

     

    Door de breuk in zijn arm mist de sterkhouder de bekermatch van woensdag op Standard en de competitieduels op STVV (zondag 22 december) en thuis tegen Anderlecht (vrijdag 27 december). Na de winterstop zou hij weer paraat moeten zijn.