VIDEO: Hoe Origi het hart van Shakira brak met Champions League-goals

    Het "mirakel" van Liverpool was een van de spraakmakendste momenten van de Champions League afgelopen seizoen. Niemand had gedacht dat Liverpool na een 3-0-nederlaag tegen Barcelona zich nog zou plaatsen voor de CL-finale. Ook Shakira, de vrouw van Barça-verdediger Gerard Piqué, niet. Maar daar beslisten Divock Origi en Georginio Wijnaldum elk met twee doelpunten anders over.

    De uitschakeling van Barcelona door de ogen van Shakira:

    Het videofragment past binnen de documentairereeks 'Matchday", een eigen productie van Barcelona. De serie moet de historische momenten van de club belichten en een inkijk geven in de levens van topspelers als Messi en Suarez.

    Bekijk de samenvatting van de wedstrijd (vanaf 10'45")