Leandro Trossard ligt wellicht nog een maand in de lappenmand

  Leandro Trossard scoorde al één keer dit seizoen.

  Leandro Trossard scoorde al één keer dit seizoen.

  Leandro Trossard is nog tot de volgende interlandbreak buiten strijd. Dat heeft Brighton-manager Graham Potter donderdag verteld op een persconferentie.

  Leandro Trossard moest vorige week ook al verstek laten gaan voor de Rode Duivels met een liesblessure. Nu blijkt dat die lies de flankaanvaller nog een tijdje van het veld zal houden. "Waarschijnlijk missen we hem tot na de volgende interlandbreak", zegt Brighton-coach Graham Potter.

   

  Dat betekent dat Brighton Trossard nog tot half oktober zal moeten missen. De Belg was goed begonnen aan het seizoen in Engeland. In de openingswedstrijd tegen Watford zat hij nog op de bank, maar de 3 volgende competitieduels mocht hij telkens starten. Hij scoorde ook al één keer. Brighton is momenteel 16e in de Premier League.