• home
 • video
 • pas verschenen

  Klopp relativeert: "Ja, Mané was boos. Maar het is allemaal opgelost"

  Sadio Mané kon het niet appreciëren dat zijn Egyptische ploegmakker Mo Salah hem over het hoofd zag bij een grote kans voor Liverpool.

  Liverpool staat opnieuw op kop in de Premier League na een simpele 0-3 zege bij Burnley. Geen vuiltje aan de lucht zou je denken, ware het niet dat Sadio Mané bijzonder boos was toen hij in minuut 85 naar de kant werd gehaald. Niet omwille van de wissel, maar omdat hij kort daarvoor geen pass had gekregen van Mo Salah bij een goede kans voor Liverpool.

  Mané liet duidelijk zijn ongenoegen blijken toen hij naar de kant werd gehaald. De Senegalees moest op de bank gekalmeerd worden door onder meer James Milner. Eerst werd gedacht dat Mané ontevreden was over zijn wissel, maar Liverpool-coach Jürgen Klopp sprak dat nadien tegen.

   

  "Het ging om een situatie in de wedstrijd. Iets liep niet zoals hij wilde en het was niet de wissel. Hij was boos, maar dat was ook alles. Sadio is een emotionele jongen. We zijn allemaal individuen. Het is intussen allemaal opgelost. We hebben erover gesproken in de kleedkamer, niets aan de hand."

   

  Ook Jamie Carragher, ex-speler van Liverpool en tegenwoordig analist voor Sky Sports, gaf zijn mening over de feiten. "Het klopt dat Salah wel eens egoïstisch kan zijn, maar het moet ook gezegd worden dat van het vaste drietal vooraan hij wel de meeste assists uitdeelt." De Egyptenaar luidde overigens de 0-3 in die gescoord werd door Roberto Firmino. Daarvoor al tekende Mané voor de 0-2.

  De kwade reactie van Mané toen hij werd gewisseld