VIDEO: Fenerbahçe krijgt Beierse bolwassing, Dirars potje kookt over

  Nabil Dirar verloor even zijn kalmte.

  In een oefenpotje tegen Fenerbahçe heeft Bayern München de Turken gisteravond van de mat geveegd: 6-1. Nabil Dirar, aanvoerder van Fenerbahçe, kon de kritiek van de eigen supporters maar moeilijk verkroppen.

  Bayern München en Fenerbahçe namen het tegen elkaar op in de Audi Cup, een vriendschappelijk toernooi met 4 clubs waar dit jaar ook Real Madrid en Tottenham aan deelnemen. Bayern is de organisator en ook gastheer van het toernooi.

   

  In de halve finales keek de thuisploeg dinsdagavond Fenerbahçe in de ogen en dat liep helemaal mis voor de Turken. Renato Sanches opende na 22 minuten de score voor Bayern, dat na de 1-0 helemaal los was. Fenerbahçe slikte voor de rust nog 4 goals, onder meer eentje na pover uitvoetballen van kapitein Nabil Dirar.

   

  Na de koffie dikte de thuisploeg nog aan tot 6-0, de eerredder van Kruse was voor de talrijk opgekomen Fenerbahçe-fans niet meer dan een pleister op een houten been. De Turkse supporters namen onder meer aanvoerder Dirar op de korrel en zo'n 20 minuten voor tijd kookte het potje van de ex-Club Brugge-speler even over. De Marokkaan wilde van het veld stappen, maar werd uiteindelijk bedaard door zijn medespelers.

   

  Bayern neemt het woensdagavond in de finale op tegen Tottenham, Real Madrid en Fenerbahçe strijden om het brons.

  Bekijk enkele doelpunten uit de wedstrijd: