Sint-Truiden kan jaartje proeven van diensten "Vietnamese Messi"

    Cong Phuong is een rijzende ster in Vietnam.

    Nguyen Cong Phuong is voor 1 jaar lang speler van Sint-Truiden. STVV huurt de aanvaller van het Vietnamese Hoang Anh Gia Lai. Cong Phuong wordt omschreven als de "Messi van Vietnam". 

    "Ik kijk er erg naar uit om minuten te maken bij deze geweldige club", liet Cong Phuong weten tijdens zijn persvoorstelling in Ho Chi Minh. Takayuki Tateishi, de Japanse CEO van Sint-Truiden, reisde helemaal af naar de Vietnamese stad om de transfer af te ronden. "Ik zag Cong Phuong in de Asian Cup dit jaar en zag het potentieel van deze speler meteen. Ik kijk er naar uit om hem te zien uitgroeien tot een sterke kracht voor ons team."

     

    Gezien zijn label als "Messi van Vietnam" is Cong Phuong een rijzende ster in zijn land. Het zullen de eerste stappen zijn van de aanvaller in Europa. Eerder trok hij buiten Vietnam naar clubs in Zuid-Korea en Japan.