• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Guardiola: "Ik weet niet of De Bruyne dit seizoen nog in actie komt"

  Manchester City kan ook tegen Leicester geen beroep doen op Kevin De Bruyne. De Rode Duivel sukkelt nog altijd met een spierblessure.

  Kevin De Bruyne viel 2 weken geleden uit in het competitieduel met Tottenham. Door een spierblessure blijft de Rode Duivel onbeschikbaar.

   

  Vorige week zei Pep Guardiola op zijn perspraatje dat het beter ging met De Bruyne. Maar fit is hij nog altijd niet. "Ik weet niet of De Bruyne dit seizoen nog in actie komt", zegt Guardiola. "Maandag zal hij in elk geval niet spelen tegen Leicester."

   

  De kans is dus groot dat De Bruyne City niet zal bijstaan in de titelontknoping. 2 speeldagen voor het einde telt City 1 punt voorsprong op Liverpool. Na de thuismatch tegen Leicester moet City op de slotspeeldag naar Brighton. Liverpool speelt nog in Newcastle en thuis tegen Wolverhampton.