Juventus dit weekend kampioen? "Pas feestje na CL-duel tegen Ajax"

    Juventus kan morgen zijn achtste titel op een rij pakken.

    Juventus kan morgen voor de achtste keer op een rij kampioen van Italië worden. Een punt op het veld van SPAL volstaat. Toch zullen heel wat spelers rust krijgen, met het oog op het Champions Leagueduel tegen Ajax. Ook het titelfeestje moet wachten tot na de terugmatch van dinsdag tegen Ajax.

    De coach van Juve liet in zijn persconferentie weten dat Cristiano Ronaldo en Leonardo Bonucci sowieso niet in actie komen tegen staartploeg SPAL. "Het heeft geen zin morgen risico's te nemen met Cristiano. Voor hem geldt net als voor veel andere jongens dat ze veel hebben gespeeld tijdens de interlandonderbreking. Niettemin zal ik een stevig en competitief elftal opstellen dat klaar is voor de uitdaging."

     

    Allegri heeft alle vertrouwen in de ploeg die hij zal opstellen. Die titel moet morgen veiliggesteld worden. "Morgen kan een buitengewone dag worden. Een achtste titel op rij pakken, dat zou buitengewoon zijn. De Scudetto winnen zou mij heel trots maken. Het is speciaal voor een club te werken waarmee je vijf keer op rij kampioen wordt."