• home
 • video
 • pas verschenen

  Sarri: "100 miljoen voor Hazard? Te goedkoop, maar kunnen hem niet tegenhouden"

  Eden Hazard had een begenadigde avond tegen West Ham.

  Chelsea-ster Eden Hazard heeft zich nog wat meer in de kijker van Real Madrid gespeeld met een glansprestatie tegen West Ham United. "We kunnen hem niet kwijtspelen, maar we moeten zijn beslissing respecteren", zei coach Maurizio Sarri.

  Eden Hazard speelde gisteravond opnieuw de pannen van het dak tegen West Ham United.  Met twee goals, waarvan één prinsheerlijk slalomdoelpunt, kroonde hij zich nog maar eens tot man van de match op Stamford Bridge. Maar de fans beseften al snel dat Real Madrid nu nog harder aan de mouw van de Rode Duivel zal trekken. "He's off to Madrid", zongen ze in de tribunes.

   

  "Nee, ze zijn verkeerd", zei Hazard, die nog een contract heeft voor één seizoen in Londen. "Ik ben tot het einde van het seizoen gefocust op Chelsea. We mikken nog steeds op de vierde plek in de competitie en de Europa League. Daarna zien we wel."

  Sarri: "Onmogelijk om nog een Hazard te vinden"

  Ook coach Maurizio Sarri kon de transfervragen niet ontwijken op de persconferentie. "Hazard speelde een fantastische wedstrijd met een heerlijk doelpunt. Echt ongelofelijk. Als Hazard zo speelt, is het veel eenvoudiger voor ons om te winnen."

   

  "Technisch gezien kunnen we Hazard niet kwijtspelen. Het is onmogelijk om nog een Hazard te vinden. Zijn niveau is zo hoog dat je in de wereld slechts twee spelers zoals hem zal vinden. Ik hoop echt dat hij hier kan blijven."

   

  Real Madrid zou een bod van 100 miljoen pond (116 miljoen euro, red) voorbereiden. "Dat is te goedkoop als je de prijzen op de transfermarkt ziet", liet Sarri zich ontvallen. "Ik ben zeker dat de club Hazard niet wil verkopen, maar we moeten zijn beslissing respecteren. Als hij een andere ervaring wil, kunnen we hem niet tegenhouden."

  Tweets: