• home
 • video
 • pas verschenen

  Scheidsrechter Geldhof mag toch opnieuw fluiten, maar niet in PO I

  Vierde keer, goede keer voor scheidsrechter Frederik Geldhof. Op de lentestage voor scheidsrechters is hij dan toch geslaagd voor de fysieke testen. Hij zal dit seizoen nog wedstrijden in goede banen leiden in Play-off II en de playdowns.

  Frederik Geldhof slaagde dit seizoen drie keer niet voor de sprintproef die van scheidsrechters worden geëist. Geldhof liet zich niet ontmoedigen en greep de laatste kans die hem werd geboden op de lentestage.

   

  Geldhof zal dit seizoen nog wedstrijden in Play-off II en de playdowns leiden als hoofdscheidsrechter, niet in Play-off I. Dat heeft scheidsrechtersbaas Johan Verbist bevestigd aan persagentschap Belga. Geldhof is zaterdagavond wel vierde scheidsrechter in de Play-off I match tussen Genk en Anderlecht.