• home
 • video
 • pas verschenen

  VIDEO: Eerste goal Dembélé in China levert niets op door Acheampong

  Mousa Dembélé (archief) kon nog niet winnen in China.

  Mousa Dembélé heeft zijn rekening geopend in China. Op de derde speeldag leek hij tegen Tianjin Teda een 3-3-gelijkspel uit de brand te slepen met een afstandsschot, maar Guangzhou R&F kreeg het deksel nog op de neus.

  Guangzhou R&F was de hele wedstrijd op achtervolgen aangewezen. Na nog geen halfuur zaten Dembélé en co. al in vieze papieren met een dubbele achterstand, telkens na assists van ex-Anderlecht-speler Frank Acheampong.

   

  Maar na de rust pakte Guangzhou R&F uit met een knappe remonte. Dembélé zette in de 86ste minuut de kers op de taart met de late gelijkmaker (3-3), maar het mocht niet baten. Acheampong zadelde Dembélé op met een eerste nederlaag van het seizoen.

   

  Zo wacht Dembélé nog steeds op een eerste overwinning in China. Guangzhou R&F staat met 2 op 9 op de twaalfde plek.

  Bekijk hier de doelpunten van Dembélé en Acheampong: