• home
 • video
 • pas verschenen

  Casillas heeft akkoord om tot zijn 40e door te gaan bij Porto

  Iker Casillas is nog niet toe aan zijn voetbalpensioen. De Spaanse doelman van Porto heeft een akkoord om zijn contract te verlengen tot 2021 in Portugal. Hij zal dan 40 jaar zijn.

  Na 16 seizoenen als uithangbord van Real Madrid speelt Casillas sinds 2015 voor Porto. Hij kende een moeilijke start in Portugal, maar is er ondertussen ook uitgegroeid tot een sterkhouder. Dat wordt nu beloond.

   

  "Clubvoorzitter Antonio Pinto da Costa vertelde me dat hij niet wil dat ik voor één jaar bijtekent maar dat ik hier blijft tot mijn 40e", zegt Casillas op de website van Porto. 

   

  Casillas werd vorig seizoen kampioen met Porto. Dit seizoen deelt Porto de leidersplaats met Benfica en het speelt de kwartfinales van de Champions League. "Als ik mij kan blijven inzetten aan de zijde van mijn ploegmaten om de doelstellingen van de club te verwezenlijken, dan wil ik graag verderdoen. Want ik ben deze stad en FC Porto heel erkentelijk."