• home
 • video
 • pas verschenen

  Mitrovic verkozen tot Speler van het Jaar in Servië

  Aleksandar Mitrovic is in Servië verkozen tot Speler van het Jaar. De ex-speler van Anderlecht werd beloond voor zijn 31 goals in 2018.

  De 24-jarige Mitrovic hielp in 2018 Fulham, waar hij sinds januari speelt, mee aan de promotie naar de Premier League. Hij speelde met Serviër een goed WK in Rusland en zorgde met 6 goals in de Nations League dat zijn land zijn groep won in de B-League.

   

  Dit seizoen vond Mitrovic al 7 keer de weg naar het doel voor Fulham. Goed genoeg om op de erelijst van Speler van het Jaar in Servië onder meer Nemanja Matic en Branisalv Ivanovic op te volgen. 

   

  Mitrovic speelde van 2013 tot 2015 voor Anderlecht. Afgelopen januari leek hij opnieuw op weg naar paars-wit, maar de transfer ketste op de laatste dag van de transfermarkt af. Mitrovic landde uiteindelijk bij Fulham. Anderlecht koos voor zijn landgenoot Lazar Markovic.