• home
 • video
 • pas verschenen

  Geen verrassing in poll: Racing Genk wint de Beker van België

  De Beker van België kent een vreemd verloop dit seizoen: grote ploegen als Anderlecht, Club Brugge en Standard vielen vroegtijdig af, kleintjes als Mandel United, Deinze en Knokke zijn er in de 1/8e finales nog bij. Voor 30 procent van de Sporza-surfers is competitieleider Genk de favoriet om de Croky Cup omhoog te steken, Lokeren en Eupen krijgen 1 procent achter hun naam.

  De 5 procent die op Beerschot Wilrijk heeft gestemd en de 4 procent voor Zulte Waregem, hebben alvast ongelijk gekregen.  Beerschot Wilrijk ging er gisteren uit op Gent, Zulte Waregem in het burenduel tegen Kortrijk. 6 procent ziet het sprookje van 2e Amateur-club Mandel United tot het einde duren.

  Poll: Wie wint de Beker van België?

  1. Genk - 29%
  2. Gent - 11%
  3. KV Mechelen - 10%
  4. Oostende - 8%
  5. STVV - 8%
  6. Mandel United - 6%
  7. Beerschot Wilrijk - 5%
  8. Kortrijk - 5%
  9. Zulte Waregem - 4%
  10. Knokke - 3%
  11. Moeskroen - 3%
  12. Charleroi - 2%
  13. Deinze - 2%
  14. Union - 2%
  15. Lokeren - 1%
  16. Eupen - 1%