Na minder dan 2 maanden moet Leekens al ophoepelen in Tunesië

    Georges Leekens wordt aan de kant geschoven.

    Het verhaal van Georges Leekens (69) bij Etoile Sportive du Sahel zit er al op. De voormalige bondscoach werd er midden oktober aangesteld, maar na 7 matchen stuurt zijn werkgever Leekens al weg.

    Georges Leekens ging midden oktober in op het aanbod van Etoile Sportive du Sahel, maar de Tunesische club laat weten dat het contract vanochtend "in onderling overleg" werd stopgezet. Leekens wordt opgevolgd door zijn assistenten Patrick de Wilde en Taoufik Zaaboub.

     

    Etoile Sportive staat 4e in het klassement en speelde zaterdag gelijk tegen de nummer 3 in het klassement. Woensdag volgt de topper tegen Espérance de Tunis. Onder Leekens speelde ESS 4 keer gelijk en won het 3 keer.